Loodsenbouw

Heijnsdijk bouw & industrie is een bouwonderneming gestart in 1990. Wij zijn een zeer veelzijdige onderneming, waar u terecht kunt voor vrijwel alle werkzaamheden op het gebied van de bouw & industrie, onder andere voor loodsenbouw. Zo bouwen wij vaak bedrijfspanden van eenvoudige opslagloodsen tot kant en klare kantoren. Maar we houden ons ook regelmatig bezig met werkzaamheden op het gebied van woningbouw, namelijk nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring wat betreft het ontwerpen, fabriceren en monteren van complete projecten binnen de loodsenbouw, kunnen wij u van dienst zijn bij het bouwen van uw nieuwe loods. Wij streven ernaar uw werk uit handen te nemen en uw project te begeleiden van het ontwerp en de vergunningen tot het eindresultaat.

Specialist in loodsenbouw

Heinsdijk is onder andere gespecialiseerd in loodsenbouw. Wij voeren al jarenlang projecten met succes uit op dit gebied en doen dit vrijwel geheel in eigen beheer. Zo bereiden we de materialen zelf voor en transporteren en monteren deze ook zelf. Dit zorgt ervoor dat wij efficiënt te werk kunnen gaan en uw project snel en succesvol kunnen realiseren. Ten slotte kunnen we ervoor zorgen dat alle materialen van goede kwaliteit zijn en wij u uiteindelijk een loods opleveren waar u geheel tevreden mee bent.

Veelzijdige loodsenbouw

Wij van Heijnsdijk bouw & industrie staan voor veelzijdige loodsenbouw. Wij bouwen loodsen voor onder andere de agrarische, industriële en bedrijvensector.

Voor de agrarische sector kunt u denken aan bijvoorbeeld stallen, bewaarplaatsen of maneges. Verder bouwen we voor de industriële en bedrijvensector bedrijfsloodsen voor grote bedrijven. Hierbij kunt u denken aan loodsen voor opslag, productie en verwerking. Ook bouwen we binnen deze sector loodsen die plek bieden voor verschillende kleine bedrijven.

Wat u ook voor loods wil laten bouwen, Heijnsdijk staat voor u klaar en met onze jarenlange ervaring en vele kennis van het vak, wordt uw project gegarandeerd een succes. Wij denken met u mee en komen met creatieve en innovatieve oplossingen om zo samen met u een loods te creëren die volledig voldoet aan uw wensen.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of zou u graag nog wat meer informatie willen hierover? Neem dan nu contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

dsc_0699
F640_foto01
betonvloer-heijnsdijk-HBI

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)