Loods bouwen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor werkzaamheden op het gebied van loods bouwen? Dan bent u bij Heijnsdijk bouw & industrie aan het juiste adres. Wij zijn een zeer veelzijdige bouwonderneming, in staat tot het bouwen van simpele opslagloodsen tot kant en klaren kantoren en bedrijfspanden. Daarnaast houden we ons ook regelmatig bezig met werkzaamheden op het gebied van woningbouw, zoals nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Een loods bouwen is iets wat voor ons valt onder dagelijkse werkzaamheden. Wij hebben jarenlange ervaring wat betreft het ontwerpen, fabriceren en monteren van complete projecten binnen de loodsenbouw. Wij kunnen u dan ook zeker van dienst zijn bij een loods bouwen, of voor advies over uw project binnen de loodsenbouw. Wij streven ernaar uw werk zo veel mogelijk uit handen te nemen en uw project succesvol te begeleiden van tekeningen en vergunningen tot het eindresultaat.

Loods bouwen met hulp van een specialist

Wij van Heijnsdijk voeren al jarenlang projecten uit op het gebied van loodsenbouw en doen dit bijna geheel in eigen beheer. Wij kunnen ons dan ook specialist op het gebied van loodsenbouw noemen. Wij bereiden bijvoorbeeld de materialen die wij gebruiken zelf voor en transporteren en monteren deze ook zelf. Dankzij dit eigen beheer kunnen wij efficiënt te werk gaan en uw project snel met succes realiseren. Ook hebben wij goed zicht op de kwaliteit van de materialen die wij gebruiken. Zo leveren wij u uiteindelijk een loods op waar u 100% tevreden mee bent.

Veelzijdig in de loodsenbouw

Heijnsdijk realiseert bouw projecten voor verschillende sectoren.

Bij een loods bouwen voor de agrarische sector kunt u bijvoorbeeld denken aan stallen, bewaarplaatsen of maneges. Voor de industriële en de bedrijvensector bouwen wij voornamelijk bedrijfsloodsen voor grote bedrijven. Deze gebruiken deze vaak voor opslag, productie en verwerking. Maar wij bouwen ook loodsen die plek bieden voor verschillende kleine bedrijven.

Wat voor loods u dan ook wilt bouwen, wij staan voor u klaar en zorgen er met onze jarenlange ervaring en vele kennis van het vak voor dat uw project een succes wordt. Wij komen met creatieve en innovatieve oplossingen om samen met u een loods te creëren die voldoet aan uw wensen.

Als u geïnteresseerd bent in onze werkzaamheden of als u graag nog wat meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen. Onze werknemers helpen u dan verder.

kantoor-verbouwen-heijnsdijk-HBI
kantoor-verbouwen-heijnsdijk-HBI
dsc_0700

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)