Bedrijfshal bouwen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor werkzaamheden op het gebied van een bedrijfshal bouwen? Dan bent u bij Heijnsdijk bouw & industrie aan het juiste adres. Wij zijn in 1990 gestart als bouwonderneming en hebben intussen al jarenlange ervaring op het gebied van bouw. Het bouwen van bedrijfspanden vormt het grootste deel van onze werkzaamheden, waaronder bedrijfshallen bouwen.

Veelzijdige bedrijfshal bouwen

Heijnsdijk levert en monteert bedrijfshallen en loodsen met als doel o.a. opslag, productie of verwerking voor bijvoorbeeld handelsbedrijven, sloopbedrijven, loonwerkers en autogarages. Maar u kunt daarnaast ook bij ons terecht voor koelcellen of magazijnhallen.

Wij van Heijnsdijk willen u de mogelijkheid geven om een veelzijdige bedrijfshal te bouwen. Zo hebben wij naast de basisuitvoeringen van de bedrijfshal, veel aanvullende mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan een extra dakbedekking, bijvoorbeeld ter isolatie. Ook bieden wij u wandbekleding, deuren, ramen, dakgoten en kozijnen. Ook kunnen wij om de bedrijfshal helemaal naar wens te maken allerlei voorzieningen treffen zoals ventilatiesystemen, brandbeveiliging en binnenwanden. Alles om ervoor te zorgen dat uw bedrijfshal volledig aan uw wensen voldoet.

Uw complete bedrijfshal

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor het bouwen van een complete bedrijfshal, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk complete projecten van ontwerp tot de bouwplaats. Wij zorgen er in ieder geval voor dat u een basisuitvoering bedrijfshal krijgt, met fundering, constructie, dakbedekking en topgevels. Dit alles is uiteraard inclusief tekeningen en het aanvragen van de betreffende vergunningen.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van bedrijfshal bouwen of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact op met Heijnsdijk bouw & industrie, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

F640_foto04
F640_foto06
kantoor-verbouwen-heijnsdijk-HBI

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)